Vandområde synonym

Synonym for Vandområde – Synonymbog.com

Synonym for Vandområde

Vi fandt 108 løsningsforslag for ordet VANDOMRÅDE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til VANDOMRÅDE.

Beskrivelse og synonymer for ordet Vandområde

VANDOMRÅDE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

naturområde dækket af vand især om (lavvandede) kystområder, sø- og moseområder el.lign. Se også vådområde. Ord i nærheden …

vandområde — Den Danske Ordbog – Ordnet

Synonymer ; Ontariosøen, 11 ; Tchadsøen, 9 ; Atlantik, 8 ; Penlingesøen, 12.

Synonymer for VANDOMRÅDE – Krydsord

Synonymer for VANDOMRÅDE

Synonymer af Vandområde som Eng, Havnebassin, Reservoir, Anlæg, Rev, Dok, Tørdok, Dokken, Kajområde, Inderred og mange andre …

Liste over synonymer til det ord VANDOMRÅDE og 66 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Vandområde Synonym

Vandområde Synonym – Dansk Synonymer

Se definitionen af ‘vandområde’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘vandområde’ i den store tekstsamling for dansk.

Synonymer af Vandområde som Eng, Havnebassin, Reservoir, Anlæg, Rev, Dok, Tørdok, Dokken, Kajområde, Inderred og mange andre …

vandområde – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer …

Dansk Synonymordbog · nor: se barn · nor: bugt, indskæring, vig …

nor — sproget.dk

Stræde (farvand). smalt vandområde der forbinder 2 større vandområder … Et synonym er et sund, hvis egentlige betydning er “noget man kan svømme over”.

Stræde (farvand) – Wikipedia, den frie encyklopædi

3. nov. 2022 — Ordet kan også henvise til et vandområde, der samler vand fra et større område, … Hvad er et synonym for afvandingsområde?

Definitie van Opsamling – Wat het is, betekenis en concept

Hav, havet, er sædvanligvis synonymt med verdenshavet eller oceanerne, dvs. det sammenhængende vandområde, der omgiver Jordens kontinenter.

hav – Den Store Danske – lex.dk

hav | lex.dk – Den Store Danske

Hav, havet, er sædvanligvis synonymt med verdenshavet eller oceanerne, dvs. det sammenhængende vandområde, der omgiver Jordens kontinenter. 71% af jordoverfladen er dækket af hav; hele 81% af den sydlige halvkugle er havdækket. Da en af de mest karakteristiske egenskaber ved havvand er indholdet af salt, omfatter begrebet dog også nogle indsøer, fx Kaspiske Hav og Døde Hav.

Keywords: vandområde synonym