Tv2 håndbold studiet værter 2022

VM i håndbold på TV 2. Jonas Nyhøj ny kommentator.

… håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk.

– Jeg har rigtig gode sommerfugle i maven, siger Jonas Nyhøj, som for første gang nogensinde skal kommentere håndboldherrernes kampe til et VM. Endda til en slutrunde, hvor Danmark kan blive den første nation nogensinde til at vinde verdensmesterskabet tre gange i træk. Følg med på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 PLAY og TV2.DK.

Sport – TV-guide

TV-guide

9. jan. 2023 — Morten Ankerdal er vært i studiet i Malmø Arena, og er flankeret af eksperterne Claus Møller Jakobsen og Anders Eggert, samt Daniel Svensson, …

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Sådan dækker TV 2 herrernes Håndbold VM 2023

Håndbold på TV 2 SPORT er stedet, hvor du kan følge med i nyheder om dansk og … Emilie Hovden kom til Viborg HK fra den norske klub Storhamar i 2022.

Jonas Nyhøj er ny kommentator på håndboldherrernes TV 2 kampe til VM. Morten Ankerdal er vært i studiet i Malmø Arena

TV 2 Håndbold – Startside | Facebook

TV 2 Håndbold – Startside

Håndbold på TV 2 SPORT er stedet, hvor du kan følge med i nyheder om dansk og udenlandsk håndbold. Vi dækker den danske herre- og dameliga intenst både her …

TV 2 Håndbold. 86.397 Synes godt om · 12.946 taler om dette. Få håndboldnyheder fra TV 2 SPORT på denne side.

TV 2 Håndbold – Home | Facebook

TV 2 Håndbold – Startside

4. nov. 2022 — Tv-vært Stine Bjerre Mortensen plejer at dække slutrunder i håndbold for TV 2, men sådan er det ikke med kvindernes EM 2022.

TV 2 Håndbold. 86.397 Synes godt om · 12.946 taler om dette. Få håndboldnyheder fra TV 2 SPORT på denne side.

TV 2-værter spiser chili | By TV 2 Håndbold – Facebook

Stine Bjerre Mortensen er ikke med til EM på TV 2: Her er forklaringen | BILLED-BLADET

Det er blevet tid til medaljeoverrækkelsen ved VM i håndbold i 2023. Der skal hænges guld-, sølv- og bronzemedaljer om halsen på spillerne.

Tv-vært Stine Bjerre Mortensen plejer at dække slutrunder i håndbold for TV 2, men sådan er det ikke med kvindernes EM 2022.

Stine Bjerre Mortensen er ikke med til EM på TV 2

VM Håndbold 2023 VM studiet: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Ingen beskrivelse.

Keywords: tv2 håndbold studiet værter 2022