Rute 26 motortrafikvej kort

rute 26 søbyvad – aarhus – Vejdirektoratet

Omslag rute 26 Aarhus.indd

På en kort strækning vest for motorvejen er vejen anlagt som motortrafikvej uden midteradskillelse. Der er dagligt trængsel ind mod Aarhus i myldretiden på.

RUTE 26 ÅRHUS-VIBORG | Vejdirektoratet

Rute 26 Århus-Viborg uden kort.indd

På en kort strækning øst for motorvejen er vejen anlagt som motortrafikvej uden midteradskillelse. Der er dagligt trængsel ind mod Århus i myldretiden på …

Opgradering af Rute 26 til motortrafikvej ved Aarhus skal …

Opgradering af Rute 26 til motortrafikvej ved Aarhus skal forbinde land og by bedre | Transportministeriet

3. dec. 2021 — I Infrastrukturplan 2035 er der afsat 1.390 millioner kroner til udbygning af Rute 26 til motortrafikvej mellem Aarhus og Søbyvad.

I Infrastrukturplan 2035 er der afsat 1.390 millioner kroner til udbygning af Rute 26 til motortrafikvej mellem Aarhus og Søbyvad. Motortrafikvejen skal være med til at binde land og by bedre sammen.

Rute 26: Linjeføring ligger fast, men miljøvurdering opdateres

3. dec. 2021 — Der er afsat 1.390 millioner kroner i Infrastrukturplan 2035 til en ny motortrafikvej ved Aarhus på Rute 26. Inden den nye vej anlægges i 2031, …

Regering og forligspartier afsætter 1,4 milliarder kroner til opgradering til motortrafikvej.

Primærrute 26 – Wikipedia, den frie encyklopædi

Motortrafikvej begynder (planlagt) … Primærrute 26 er en hovedvej, der går fra Aarhus i nordvestlig retning op gennem Jylland til Hanstholm.

Tidslinje: Sådan har sagen om udbygning af Rute 26 udviklet …

Tidslinje: Sådan har sagen om udbygning af Rute 26 udviklet sig fra 1990 til i dag | skanderborgliv.dk

19. maj 2021 — 2010. Arbejdet med en VVM-Undersøgelse af mulighederne for at udbygge Rute 26 med en motorvej eller motortrafikvej sættes i gang. VVM står for …

Nye motorveje og motortrafikveje er ikke noget, man beslutter sig for at etablere fra den ene dag til den anden. En udbygning af Rute 26 har været på papiret siden 1990. Her får du overblikket over, hvad der er sket i sagen i årenes løb og hvorfor spørgsmålet om nord og syd stadig kan bringe sindene..

RUTE 26 SØBYVAD – AARHUS

Nord for motorvejen anlægges der en ny vej mellem Vi- borgvej (eksisterende motortrafikvej) og Gammel Viborgvej i forlængelse af Borumvej. Derved bliver der …

rute 26 viborg v – rødkærsbro – NET

Omslag rute 26 Viborg.indd

FIGUR 1.1 Kort over linjeføring Nord og Syd på strækning 1 og udbygning af eksisterende vej … udbygning af rute 26 Viborg V-Rødkærsbro til motortrafikvej.

Udvid Rute 26-34 – Den nordvestjyske livsnerve

Styrk infrastrukturen, så området fra Hanstholm til Herning kobles sammen med det jyske motorvejsnet – og dermed med resten af Europa.

Keywords: rute 26 motortrafikvej kort