Nordsjællands fuglepark åbningstider

Nordsjællands Fuglepark | Fugleshow og Krybdyr

Nordsjællands Fuglepark | Fugleshow og Krybdyr | VisitNordsjælland

1. apr. 2022 — Zoologisk fuglepark ligger midt i den smukke nordsjællandske natur med 2000 fugle fra hele verden, mindre pattedyr, krybdyr og padder.

Oplev over 200 forskellige fuglearter hos Nordsjællands Fuglepark. I det store tropehus kan du opleve eksotiske fugle, papegøjeshow og krybdyr.

Åbningstider – Fugleparken

Zoologisk fuglepark er Nordens største fuglepark. Den er naturligt anlagt på over 70.000 kvm midt i det naturskønne Nordsjælland mellem Gilleleje og Esrum.

Vi har åbent fra 10.00 – 17.00 Billetsalg stopper kl. 16. Fra lørdag den 9/4 – 29/5 er der åbent HVER WEEKEND og alle HELLIGDAGE. Læs mere.

Nordsjællands fuglepark

Forside – Fugleparken

Nordsjællands Fuglepark, Esrum, Denmark. 9439 Synes godt om · 567 taler om dette. Danmarks og Nordens største Fuglepark med mere end 2000 fugle og mange…

Zoologisk fuglepark ligger midt i den smukke nordsjællandske natur med 2000 fugle fra hele verden, mindre pattedyr, krybdyr og padder.

Dyrene og parken – Fugleparken

Nordsjællands Fuglepark · August 30, 2021 at 4:17 AM ·. Bemærk de ændrede åbningstider. Vi holder ikke længere åbent i hverdagene.

Du kan møde påfugle, dværgpapegøjer og silkeaber på din vej rundt, og du skal ikke blive overrasket, hvis du møder et par af de store araer, der har fået lidt ekstra fri efter flyveshowet.

Nordsjællands Fuglepark | Esrum – Facebook

9. nov. 2022 — Find åbningstider for firmaet Nordsjællands Fuglepark ApS i Sodemarksvej 22, 3230, Græsted såvel som andre kontaktinformationer såsom …

Bemærk de ændrede åbningstider…. – Nordsjællands Fuglepark

I Nordsjælland kan du og familien sagtens få en dag til at gå i den smukke fuglepark, … hvor du kan læse om priser, åbningstider og mere om fugleparken.

Nordsjællands Fuglepark ApS Åbningstider – FindAaben

Ofte stillede spørgsmål om Nordsjællands Fuglepark. Hvornår åbner parken? Se åbningstider her. Hvor ligger parken?

Nordsjællands Tropefuglepark og Zoo ved Græsted! Kig ind!

Nordsjællands Fuglepark – VillaVilla

Fuglepark Nordsjælland | VillaVilla

Omkring 2.000 fugle fra 200 forskellige arter på et område på 70.000 kvadratmeter. Nordsjællands Fuglepark har et særligt fokus på artsbeskyttelse og at fuglene så vidt muligt lever et naturligt dyreliv.

Keywords: nordsjællands fuglepark åbningstider