Grundtone synonym

Synonym for Grundtone – Synonymbog.com

Synonym for Grundtone

Vi fandt 3 løsningsforslag for ordet GRUNDTONE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til GRUNDTONE. Det er muligt at få …

Beskrivelse og synonymer for ordet Grundtone

GRUNDTONE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

1. MUSIK en dur- eller molskalas første trin, der er udgangspunkt og grundlag for melodier og akkorder centreret omkring denne tone. Synonym tonika.

grundtone — Den Danske Ordbog – Ordnet

Synonym for Grundtone her finder du alle synonymer af Grundtone sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Grundtone Synonym

Grundtone Synonym – Dansk Synonymer

Liste over synonymer til det ord GRUNDTONE og 10 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonym for Grundtone her finder du alle synonymer af Grundtone sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Synonymer for GRUNDTONE – Krydsord

Synonymer for GRUNDTONE

Grundtone Grund-tone, en. 1) om tone, lyd; spec. ♫ (jf. MusikL.I.300) den vigtigste tone, hovedtonen i en akkord (interval); fundamentalbas (jf.

Liste over synonymer til det ord GRUNDTONE og 10 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

grundtone — sproget.dk

Learn the definition of ‘grundtone’. Check out the pronunciation, synonyms and grammar. Browse the use examples ‘grundtone’ in the great Danish corpus.

Synonyms of “grundtone” in Danish dictionary

Eventuelle udvidelser og alterationer noteres umiddelbart efter grundtonen. Engelsk navn: Major chord. Mol-akkord. Akkord opbygget af grundtone (1), lille …

Tegn og symboler i nodeskriften – Musikipedia

Tegn og symboler i nodeskriften | Musikipedia

20. maj 2015 — … og vinklingen rummer dødskampen som bærende journalistisk grundtone. … Men Udkantsdanmark er ikke længere et frækt synonym.

Oversigt over tegn og symboler i nodeskriften. Beskrivelser og nodeeksempler af mere end 250 musikalske tegn og symboler.

En ny journalistisk genre har ramt os. Det er udkantsgotikken …

Kommunikationsforum | En ny journalistisk genre har ramt os. Det er udkantsgotikken. Med dramatiske historier om forfald, armod og affolkning fortælles der vidt og bredt om landsbydød og masseflugt fra udkanten. Historierne har masser af saftige ord, er rige på associationer, og vinklingen rummer dødskampen som bærende journalistisk grundtone. Men er det nu sandheden, eller er det blot en stigmatiserende fremstilling? | | Jeppe Høst

Udkantsdanmark er et begreb, der benyttes ofte i medierne. Men er landsbydøden løgn?

Klassisk!: Europæisk musikhistorie fra begyndelsen til 1900

Klassisk!: Europæisk musikhistorie fra begyndelsen til 1900 – Søren Schauser – Google Bøger

Klassisk! Er fortællingen om den europæiske musiks historie fra begyndelsen til omkring år 1900. En rejse gennem middelalderens riddermusik, renæssancens korværker, barokkens operaer og oratorier, klassikkens universelle symfonier og romantikkens livtag med det nationale. En besyngelse af komponisternes ensomme arbejde, værkernes tidløse idealer og musikernes store indsats. En underholdende beretning om kastraterne, koncerterne og klakørerne. Men også et længselsfuldt portræt af verden udenom og menneskene bag. Hvorfor gik det, som det gik?

Keywords: grundtone synonym