Gertrud højlund instagram

Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) • Instagram photos …

12.8k Followers, 1021 Following, 924 Posts – See Instagram photos and videos from Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2)

Gertrud Højlund on Instagram

Gertrud Højlund på Instagram: “Min sjæl min sjæl min sjæl, hvad kan man dog ønske sig mere end at blive fejret så fejende og gennemført? 40 føles lige nu som det bedste sted at være efter to nætter på d’Angleterre, der selvfølgelig var lige så lækkert som forventet, men overgik forventningerne i personalets store venlighed og fantastiske service. Og så fik jeg trods coronabegrænsningerne i overstrømmmende grad følelsen af at være elsket og værdsat af alle de fantastiske mennesker, der får mit liv til at hænge sammen. Tusind tak for overraskelser, gaver, blomster, flasker og smukke sange. Jeg er helt blæst omkuld af benovelse og ❤️❤️❤️ #40år #fødselsdag #luksus #københavn”

1556 Likes, 99 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Min sjæl min sjæl min sjæl, hvad kan man dog ønske sig mere end at blive …

1,555 Likes, 99 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Min sjæl min sjæl min sjæl, hvad kan man dog ønske sig mere end at blive fejret så fejende og gennemført? 40 føles lige nu som det bedste sted at være efter to nætter på d’Angleterre, der selvfølgelig var lige så lækkert som forventet, men overgik forventningerne i personalets store venlighed og fantastiske service. Og så fik jeg trods coronabegrænsningerne i overstrømmmende grad følelsen af at være elsket og værdsat af alle de fantastiske mennesker, der får mit liv til at hænge sammen. Tusind tak for overraskelser, gaver, blomster, flasker og smukke sange. Jeg er helt blæst omkuld af benovelse og ❤️❤️❤️ #40år #fødselsdag #luksus #københavn”

Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) • Instagram photos …

12.2k followers, 1000 following, 923 posts – see Instagram photos and videos …

Gertrud Højlund on Instagram: “Er det 10.000 kroner værd …

Gertrud Højlund on Instagram: “Er det 10.000 kroner værd?Skænken her stod efterladt i den første lejlighed jeg flyttede ind i i København sammen med Johanne, Karen-Inge og Puk midt i 00’erne. Det var en fantastisk tid, og skænken knytter mig til minderne. Da jeg fandt det, var det grimt og brunt, men jeg malede det i sort højglans, og fordi jeg brugte møblet som en slags rumdeler, malede @havfruenkarin en lækker pin-up, som stadig er på bagsiden.Siden blev det dueblåt, hvilket jeg også kunne lide, men i forårets coronakedsomheden malede jeg i denne kedelige hvide, som bliver plettet over ingenting. Det er meget rummeligt, og ALT mit livsrod er gemt derinde. Og her kommer dilemmaet: det har så mange lag maling, at det binder og det bliver noget bras bare at male det igen. Det sviner helt vildt at slibe det ned i lejligheden, så det synes jeg heller ikke er løsningen. Og nu har jeg så fået en professionelt bud på afhentning, slibning, maling og levering. 10.000 kroner. Virker det ikke for vildt? Affektionsværdi til trods? #træ #restaurering #maler #snedker”

194 Likes, 73 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Er det 10.000 kroner værd? Skænken her stod efterladt i den første lejlighed …

193 Likes, 73 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Er det 10.000 kroner værd?Skænken her stod efterladt i den første lejlighed jeg flyttede ind i i København sammen med Johanne, Karen-Inge og Puk midt i 00’erne. Det var en fantastisk tid, og skænken knytter mig til minderne. Da jeg fandt det, var det grimt og brunt, men jeg malede det i sort højglans, og fordi jeg brugte møblet som en slags rumdeler, malede @havfruenkarin en lækker pin-up, som stadig er på bagsiden.Siden blev det dueblåt, hvilket jeg også kunne lide, men i forårets coronakedsomheden malede jeg i denne kedelige hvide, som bliver plettet over ingenting. Det er meget rummeligt, og ALT mit livsrod er gemt derinde. Og her kommer dilemmaet: det har så mange lag maling, at det binder og det bliver noget bras bare at male det igen. Det sviner helt vildt at slibe det ned i lejligheden, så det synes jeg heller ikke er løsningen. Og nu har jeg så fået en professionelt bud på afhentning, slibning, maling og levering. 10.000 kroner. Virker det ikke for vildt? Affektionsværdi til trods? #træ #restaurering #maler #snedker”

Fordi du ikke kan holde pariserne væk fra deres fortovscafeer …

Gertrud Højlund på Instagram: “Fordi du ikke kan holde pariserne væk fra deres fortovscafeer #DerforElskerJegParis #whyILoveParis #Paris #parisMonAmour”

58 Likes, 1 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Fordi du ikke kan holde pariserne væk fra deres fortovscafeer …

58 Likes, 1 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Fordi du ikke kan holde pariserne væk fra deres fortovscafeer #DerforElskerJegParis #whyILoveParis #Paris #parisMonAmour”

Gertrud Højlund on Instagram: “Har overstået sidste fulde …

Gertrud Højlund på Instagram: “Har overstået sidste fulde morgenuge, inden jeg om lidt går på ferie, og den har siddet lige i krydset: tidligt i seng hver aften. Masser af motion. Hav. Sol. Venner. Hunde. Sommertøj. Frokost. Spontaniteter. Og nu er det weekend, og jeg har ikke andre planer end højskolesange på Vartov søndag. #weekend #arbejde #sommer #fællessang”

594 Likes, 30 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Har overstået sidste fulde morgenuge, inden jeg om lidt går på ferie, …

594 Likes, 30 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Har overstået sidste fulde morgenuge, inden jeg om lidt går på ferie, og den har siddet lige i krydset: tidligt i seng hver aften. Masser af motion. Hav. Sol. Venner. Hunde. Sommertøj. Frokost. Spontaniteter. Og nu er det weekend, og jeg har ikke andre planer end højskolesange på Vartov søndag. #weekend #arbejde #sommer #fællessang”

Gertrud Højlund on Instagram: “Engang var jeg så lille her …

Gertrud Højlund på Instagram: “Engang var jeg så lille her. Min morfar fandt sin gamle ridehjelm og sadel frem, og resten af dagen forsvandt i en fantasi om græsstepper og cowboyliv. Det er barnets privilegie på den måde at fortabe sig. Jeg håber, børn stadig leger på den måde.”

140 Likes, 9 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Engang var jeg så lille her. Min morfar fandt sin gamle ridehjelm og sadel …

140 Likes, 9 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Engang var jeg så lille her. Min morfar fandt sin gamle ridehjelm og sadel frem, og resten af dagen forsvandt i en fantasi om græsstepper og cowboyliv. Det er barnets privilegie på den måde at fortabe sig. Jeg håber, børn stadig leger på den måde.”

Gertrud Højlund on Instagram: “Hej. Jeg hedder Bolette. Jeg …

Gertrud Højlund on Instagram: “Hej. Jeg hedder Bolette. Jeg er 46 år, og jeg er ninja. #ninja #løb #maskebal”

755 Likes, 44 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Hej. Jeg hedder Bolette. Jeg er 46 år, og jeg er ninja.

755 Likes, 44 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Hej. Jeg hedder Bolette. Jeg er 46 år, og jeg er ninja. #ninja #løb #maskebal”

Gertrud Højlund on Instagram: “Seks år siden det her billede …

737 Likes, 34 Comments – Gertrud Højlund (@gertrudhoejlund_tv2) on Instagram: “Seks år siden det her billede blev taget, da jeg sad i stolen første gang!

Keywords: gertrud højlund instagram