Ende af en bom synonym

ENDE AF EN BOM – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet ENDE AF EN BOM som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til ENDE AF EN BOM.

ENDE AF BOM – Krydsord

Blandt svarene du finder er den bedste BOM med 3 bogstaver, ved at klikke på dette eller på andre ord, kan du findes lignende ord og synonymer, …

Svar ✅ for ENDE AF BOM i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonym for Bom – Synonymbog.com

Synonym for Bom

Vi fandt 4 synonymer for bom. Se nedenfor hvad bom betyder og hvordan det bruges på dansk. Bom betyder omtrent det samme som Bolt.

Beskrivelse og synonymer for ordet Bom

bom — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Søgning på “bom” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Bom Synonym

Bom Synonym – Dansk Synonymer

Synonymer af Bom som Del, Slå, Bolt, Rigel, Stang, Metalstang, Klinke, Rå, Ting, … Den indeholder 31 synonymer og er på 3 tegn. … Ende af bom.

Synonymer af Bom som Slå, Stang, Del, Metalstang, Rundholt, Stok, Melding, Barriere, Bolt, Rigel og mange andre …

nok — sproget.dk

nok 1. nok sb. , -ken, -ker, -kerne (ende af bom el. rå; ende af mole el. kaj), i sms. nok-, fx nokbolt, nokbændsel. nok 2. nok ubøj. adj. ; nu er det nok.

Ordbog, ord startende med d – jmarcussen

Ordbog, ord startende med d

(-n, -r): Bøjle på mast med en bom. D-bracket . … (-en, -e): Kogger i en barkasse, hvori ankerdavidens nederste ende sættes, … Se artiklen.

Ordbog

Jensines Ordbog

Agterspejl: Den flade del af skibets agterende kaldes (agter)spejlet. … Bom: Rundholt der holder storsejlets underlig strakt. Bom: Laste- og lossebom.

Skruen uden ende | Sygeplejersken, DSR – Dansk Sygeplejeråd

Skruen uden ende | Sygeplejersken, DSR | Sygeplejersken 2016, nr. 10

Skruen uden ende. Regionerne er landet over ved at tømre … Marianne Bom , Journalist. 360 mio. kr. Så meget skal der spares i … Synonym: ond cirkel.

Regionerne er landet over ved at tømre budgetter sammen for næste år. Sværest ser det ud i Region Hovedstaden, der lægger op til at fjerne 900 årsværk. Der er ikke varslet store fyringsrunder andre steder, men økonomien er stram. Dansk Sygeplejeråds kredsformænd oplever, at effektiviseringerne kører som en endeløs skrue.

Keywords: ende af en bom synonym