Christina roslyng instagram

Christina Roslyng (@croslyng) • Instagram photos and videos

349 Followers, 46 Following, 7 Posts – See Instagram photos and videos from Christina Roslyng (@croslyng)

Christina Kjær Roslyng (@christinaroslyng) • Instagram …

104 Followers, 346 Following, 223 Posts – See Instagram photos and videos from Christina Kjær Roslyng (@christinaroslyng)

Har du også set, at Christina Roslyng er med på bænken?

Håndboldkvinderne på Instagram: “Har du også set, at Christina Roslyng er med på bænken? 🤔Roslyng er nemlig Team Manager på holdet og sørger bl.a. for spillernes tøj, ser til deres ve og vel og sørger for, at de er informeret om dagens opgaver 👍Få et unikt indblik i Christinas hverdag op til en kamp 👀#håndbold #håndbolddamerne #vm2021 #spain2021 #holdleder”

8. dec. 2021 — 1424 Likes, 12 Comments – Håndboldkvinderne (@haandboldkvinder) on Instagram: “Har du også set, at Christina Roslyng er med på bænken?

1,424 Likes, 12 Comments – Håndboldkvinderne (@haandboldkvinder) on Instagram: “Har du også set, at Christina Roslyng er med på bænken? 🤔Roslyng er nemlig Team Manager på holdet og sørger bl.a. for spillernes tøj, ser til deres ve og vel og sørger for, at de er informeret om dagens opgaver 👍Få et unikt indblik i Christinas hverdag op til en kamp 👀#håndbold #håndbolddamerne #vm2021 #spain2021 #holdleder”

HH Elite on Instagram: “Christina Roslyng var forbi VIP …

16. feb. 2022 — 39 Likes, 0 Comments – HH Elite (@hhelite) on Instagram: “Christina Roslyng var forbi VIP arrangementet inden søndagens kamp mod Holstebro …

Christina Roslyng – Wikipedia, den frie encyklopædi

Christina Roslyng Christiansen (tidligere Hansen, født 10. juli 1978 i Juelsminde) er en dansk tidligere håndboldspiller og nuværende holdleder på Danmarks …

Christina Roslyng hepper på gemalen i aften

14. sep. 2018 — Christina Roslyng vandt selv “Vild med dans”, da hun deltog i programmet i tredje sæson, … Instagram post shared by @sofiekruuse.

Den tidligere håndboldspiller og “Vild med dans”-vinder er på plads i “Vild med dans”-studiet i aften, hvor hun hepper på gemalen Lars Christiansen

Håndboldkvindernes Christina Roslyng: Her er hendes kendte …

Håndboldkvindernes Christina Roslyng: Her er hendes kendte kærlighed | BILLED-BLADET

16. nov. 2022 — For tiden har Christina Roslyng travlt med at holde styr på de danske håndboldkvinder, der spiller EM. Da Jesper Jensen overtog landsholdet, fik …

Den tidligere håndboldspiller Christina Roslyng, som nu er Team Manager for håndboldkvinderne, har fundet kærligheden i en anden sportsstjerne.

Christina Roslyng – BILLED-BLADET

Christina Roslyng – Nyheder, billeder og video | Billed-Bladet

Christina Roslyng: Billed-Bladet har samlet alle nyheder, billeder og videoer på denne side. Daglige opdateringer om de kendte, kongelige og aktuelle …

Christina Roslyng: Billed-Bladet har samlet alle nyheder, billeder og videoer på denne side. Daglige opdateringer om de kendte, kongelige og aktuelle begivenheder.

Portræt: Christina Roslyng og den psykologiske sikkerhed på …

Mediano Håndbold — Portræt: Christina Roslyng og den psykologiske sikkerhed på landsholdet

5. jul. 2022 — Christina Roslyng vil gøre landsholdet til et sted, hvor der er rart og … Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser.

Keywords: christina roslyng instagram