Bertil karlshøj smith instagram

Bertil~smith (@bertilsmith) • Instagram photos and videos

2882 Followers, 423 Following, 4 Posts – See Instagram photos and videos from Bertil~smith (@bertilsmith)

Gunilla B. Smith on Instagram: “Så må jeg sige det højt Lørdag …

Gunilla B. Smith på Instagram: “Så må jeg sige det højt 😄Lørdag den 1 december kl. 20.35 kommer familieserien ‘Håbet’ på TV2. Bertil har en stor rolle og vi glæder os SÅ meget til at se ham de 4 lørdage i december. Han brugte 6 uger på Fyn fra mandag til fredag, og elskede det ☺️det var kun os som savnede ham 😬Tak til bedsteforældre som kunne tage med Bertil 1 uge af gangen❤️Og tak til Jette Termann som castede Bertil til rollen 💖Det var været en kæmpe oplevelse for Bertil 🙏Han har været omgivet af de sødeste mennesker på og under optagelserne, og det har vi som forældre været meget taknemmelige for 🙏”

1. dec. 2018 — 71 Likes, 6 Comments – Gunilla B. Smith (@gunillabsmith) on Instagram: “Så må jeg sige det højt Lørdag den 1 december kl.

71 Likes, 6 Comments – Gunilla B. Smith (@gunillabsmith) on Instagram: “Så må jeg sige det højt 😄Lørdag den 1 december kl. 20.35 kommer familieserien ‘Håbet’ på TV2. Bertil har en stor rolle og vi glæder os SÅ meget til at se ham de 4 lørdage i december. Han brugte 6 uger på Fyn fra mandag til fredag, og elskede det ☺️det var kun os som savnede ham 😬Tak til bedsteforældre som kunne tage med Bertil 1 uge af gangen❤️Og tak til Jette Termann som castede Bertil til rollen 💖Det var været en kæmpe oplevelse for Bertil 🙏Han har været omgivet af de sødeste mennesker på og under optagelserne, og det har vi som forældre været meget taknemmelige for 🙏”

Mine drenge hygger ❤️ Hvor er jeg heldig … – Instagram

Gunilla B. Smith on Instagram: “Mine drenge hygger ❤️💚💙Hvor er jeg heldig ! 😚😘💋#mine #drenge #hygger #kærlighed #heldig #2015 #Vito #Bertil #Mikkel #elsker”

25. nov. 2015 — 47 Likes, 3 Comments – Gunilla B. Smith (@gunillabsmith) on Instagram: “Mine drenge hygger ❤️ Hvor er jeg heldig !

47 Likes, 3 Comments – Gunilla B. Smith (@gunillabsmith) on Instagram: “Mine drenge hygger ❤️💚💙Hvor er jeg heldig ! 😚😘💋#mine #drenge #hygger #kærlighed #heldig #2015 #Vito #Bertil #Mikkel #elsker”

Bertil fra Kometernes Jul: Sådan ligner jeg Elias – Juleweb.dk

Bertil fra Kometernes Jul: Sådan ligner jeg Elias

6. dec. 2021 — 13-årige Bertil Karlshøj Smith spiller Elias i TV 2’s julekalender ‘Kometernes Jul’, der sammen med kammeraten Noor skal forsøge at redde …

Sølle start på TV 2s julekalender – men det bliver en smule …

Sølle start på TV 2s julekalender – men det bliver en smule bedre | Nordjyske.dk

1. dec. 2021 — Mie (Alice Finn Caspersen), Elias (Bertil Karlshøj Smith) og Noor (Shireen Rasool), foran teleportations-aggregatet.

Nordjyskes anmelder klager over for meget fjolleri og for lidt seriøs videnskab i “Kometernes jul”

Elias fra Kometernes jul: Her har du set ham før

Elias fra Kometernes jul: Her har du set ham før | BILLED-BLADET

19. dec. 2021 — I julekalenderen ”Kometernes jul” spilles Elias af Bertil Karlshøj Smith, som allerede er en kendt børnestjerne.

I julekalenderen ”Kometernes jul” spilles Elias af Bertil Karlshøj Smith, som allerede er en kendt børnestjerne.

Niels fra Det forsvundne ravkammer: Her har du set ham før

Niels fra Det forsvundne ravkammer: Her har du set ham før | BILLED-BLADET

13. apr. 2022 — Drengen Niels i DR-serien ”Det forsvundne ravkammer” spilles af Bertil Karlshøj Smith, som er kendt for flere andre roller i film og på tv.

Drengen Niels i DR-serien ”Det forsvundne ravkammer” spilles af Bertil Karlshøj Smith, som er kendt for flere andre roller i film og på tv.

Ny ung julekalenderstjerne: Her er hendes kendte papfar

Ny ung julekalenderstjerne: Her er hendes kendte papfar | SE og HØR

2. dec. 2021 — Panda-Søren (Martin Greis-Rosenthal), Elias (Bertil Karlshøj Smith) og Noor (Shireen Rasool) i “Kometernes jul” (Foto: Christian Geisnæs …

15-årige Shireen Rasool, som er aktuel i TV 2’s julesatsning for børn og barnlige sjæle, ”Kometernes jul”, har ikke drømmen om at underholde fra fremmede

Keywords: bertil karlshøj smith instagram