Anton novopleco instagram

Kære Albert. – Instagram

𝑨𝑵𝑻𝑵• på Instagram: “Kære Albert.Jeg er fuldstændig tom indeni. Det er så uvirkeligt, at du ikke er her mere. Du var min bedste ven og livsvidne. Vi har fulgtes ad siden vi var 9 år, vi har delt alle vores drømme, følelser og tanker sammen. Vi kunne dele alt, både de gode, men også de svære ting her i livet. Jeg forstår ikke, at du ikke er her mere, at jeg aldrig skal se dig igen og grine, græde og være totalt crazy med dig. Du var min barndom, min bror og kollega. Du har været som min bror på godt og ondt og selvom vi kunne være uenige, har vi altid fundet hindanden hurtigt igen. Vores venskab blev kun dybere og bedre for hver dag, der gik og vi forstod om nogen hinandens følelser. Vi behøvede aldrig forklare os, idet vi kendte hinandens historie og familier. Jeg ved, at mine forældre og søster betragtede dig som en bonussøn og elskede dig lige så højt som jeg selv gør. “Venner for livet” sang du, men det venskab skulle slutte så uretfærdigt og blev alt for kort, mit liv bliver aldrig det samme uden dig. Du har arbejdet hårdt for din succes, mere end folk aner, du var modig og innovativ, turde gøre de vildeste ting og vove dig ud på dybt vand. Du skal vide, at jeg har så vanvittig meget respekt for din arbejdsmoral og drive. Når du havde sat dig et mål, så gik du 100% efter det og satte alt ind på det. Du har netop opnået alt det som du har, fordi du troede så meget på dig selv! At du gjorde det er noget som jeg beundrer og selv vil tage med mig videre her i livet. Hver gang du havde et nyt mål eller sindsyg idé, lige meget hvor langt ude eller overdrevet det var, så vidste jeg altid, at du nok skulle få din vilje og nå det på den ene eller anden måde! Fordi du er fucking Albert Dyrlund, og der en kun en af dig i hele verden.Albert min bedste, skøre og elskede ven – jeg elsker dig herfra og til stjernerne hvor du er nu.”

2. aug. 2021 — 31.3k Likes, 990 Comments – ANTN (@antncornelius) on Instagram: “Kære Albert. Jeg er fuldstændig tom indeni. Det er så uvirkeligt, …

31K Likes, 990 Comments – 𝑨𝑵𝑻𝑵• (@antncornelius) on Instagram: “Kære Albert.Jeg er fuldstændig tom indeni. Det er så uvirkeligt, at du ikke er her mere. Du var min bedste ven og livsvidne. Vi har fulgtes ad siden vi var 9 år, vi har delt alle vores drømme, følelser og tanker sammen. Vi kunne dele alt, både de gode, men også de svære ting her i livet. Jeg forstår ikke, at du ikke er her mere, at jeg aldrig skal se dig igen og grine, græde og være totalt crazy med dig. Du var min barndom, min bror og kollega. Du har været som min bror på godt og ondt og selvom vi kunne være uenige, har vi altid fundet hindanden hurtigt igen. Vores venskab blev kun dybere og bedre for hver dag, der gik og vi forstod om nogen hinandens følelser. Vi behøvede aldrig forklare os, idet vi kendte hinandens historie og familier. Jeg ved, at mine forældre og søster betragtede dig som en bonussøn og elskede dig lige så højt som jeg selv gør. “Venner for livet” sang du, men det venskab skulle slutte så uretfærdigt og blev alt for kort, mit liv bliver aldrig det samme uden dig. Du har arbejdet hårdt for din succes, mere end folk aner, du var modig og innovativ, turde gøre de vildeste ting og vove dig ud på dybt vand. Du skal vide, at jeg har så vanvittig meget respekt for din arbejdsmoral og drive. Når du havde sat dig et mål, så gik du 100% efter det og satte alt ind på det. Du har netop opnået alt det som du har, fordi du troede så meget på dig selv! At du gjorde det er noget som jeg beundrer og selv vil tage med mig videre her i livet. Hver gang du havde et nyt mål eller sindsyg idé, lige meget hvor langt ude eller overdrevet det var, så vidste jeg altid, at du nok skulle få din vilje og nå det på den ene eller anden måde! Fordi du er fucking Albert Dyrlund, og der en kun en af dig i hele verden.Albert min bedste, skøre og elskede ven – jeg elsker dig herfra og til stjernerne hvor du er nu.”

snapchat.novopleco – Anton.cornelius – Instagram

Ligger billeder op af novoplecos snapchat følg med ❤️ Albert’s Snapchat: albertdyr Anton’s Snapchat: Anton.cornelius · 7 posts · 12 followers · 22 following.

min normale @nanna_you_know – Instagram

Mit største ønske er at anton og Albert og Kristine sloth følger mig … Er han ikke også bare fantastisk jeg elsker novopleco jeg fryser til is når jeg ser.

Har I fået set Anton og Alberts video fra Norge? I kan finde den …

Showfabrikken on Instagram: “Har I fået set Anton og Alberts video fra Norge? I kan finde den på Novoplecos YouTube-kanal 🙂 #Novopleco #fartilfire #påtoppen #showfabrikken”

839 Likes, 1 Comments – Showfabrikken (@showfabrikken) on Instagram: “Har I fået set Anton og Alberts video fra Norge? I kan finde den på Novoplecos …

839 Likes, 1 Comments – Showfabrikken (@showfabrikken) on Instagram: “Har I fået set Anton og Alberts video fra Norge? I kan finde den på Novoplecos YouTube-kanal 🙂 #Novopleco #fartilfire #påtoppen #showfabrikken”

Anton Cornelius om Albert Dyrlunds tragiske død: ‘Mit liv bliver …

Anton Cornelius om Albert Dyrlunds tragiske død: ‘Mit liv bliver aldrig det samme uden dig’ | BT Kendte – www.bt.dk

2. aug. 2021 — Det fortæller Anton Cornelius på sin Instagram-profil. … begyndte de at lave YouTube-videoer under navnet ‘Novopleco’, og et par år senere …

‘Mit liv bliver aldrig det samme uden dig.’

Anton Cornelius (@Novopleco) / Twitter

Like videoen hvis du godt kan lide vores Ask Novopleco. Og husk også at skrive udfordringer instagram: Tykkebuda og AlbertMed… 6. Anton Cornelius.

Novopleco – YouTube

Første afsnit er oppe af “Novopleco i Thailand”. Like hvis i glæder jer til næste afsnit! Det bliver episk. ▻ ABONNER HER: https://goo.gl/i96bCm ; Antons kanal: …

Bedste ven med bøn til Albert Dyrlund: – Slap nu af! – SE og HØR

Bedste ven med bøn til Albert Dyrlund: – Slap nu af!

13. jun. 2019 — Nu beder hans bedste ven, YouTuberen Anton Cornelius, … forklarer Alberts tidligere makker i den populære YouTube-duo Novopleco.

Den normalt sjove og underholdende YouTuber Albert Dylund har delt flere mærkværdige videoer på sin Instagram, siden han for en uge siden annoncerede, at han ville holde en pause. Nu beder hans bedste ven, YouTuberen Anton Cornelius, offentligt Albert om at slappe af

Barndomsvennen siger farvel: – Jeg forstår ikke, at du ikke er …

Barndomsvennen siger farvel: – Jeg forstår ikke, at du ikke er her mere, at jeg aldrig skal se dig igen og grine, græde og være totalt crazy med dig | helsingordagblad.dk

3. aug. 2021 — Sådan indleder Anton Cornelius et rørende skriv på Instagram, … Youtube-kanalen Novopleco blev startet op, og makkerparrets videoer fandt …

Anton Cornelius har stået ved afdøde Albert Dyrlunds side i årevis. Som ven og som samarbejdspartner. Nu siger den unge mand farvel til sin barndomsven i et rørende skriv på Instagram.

Keywords: anton novopleco instagram, anton fra novopleco instagram